Geboorteborden voor aan het raam of in de tuin
Studiopie > Geboorteborden voor aan het raam of in de tuin

Geboorteborden en raamstickers voor aan het raam of in de tuin

Laat de buurt zien dat je kindje geboren is! Wil je een geboortebord van de voorkant van je geboortekaartje, dan ga je naar je eigen collectie, klik op het ontwerp en er ontvouwt zich een venster waaruit je het bord kun aanmaken. Wil je een eigen ontwerp? Begin dan vanuit een lege template. Tip: haal de datum er af en bestel je bord of sticker al vóór de geboorte, dan kan ie meteen bevestigd worden als de kleine er is! Kom je er niet uit? Stuur dan een berichtje, we helpen je graag!

 

Raambord dubbel

Het geboortebord, dat je misschien wel kent als 'makelaarsbord', is gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal (3,5 mm dik kanaalplaat). Het ontwerp, dat je zelf nog kunt bewerken, wordt op beide zijden aangebracht waardoor het van alle kanten goed zichtbaar is. Het is eenvoudig op het raam te bevestigen met een plakrand.

Keuze uit drie formaten: 50 x 50 cm, 40 x 60 cm en 60 x 40 cm voor € 42,95

maak een dubbel raambord

 

Raambord enkel

Dit enkele geboortebord is gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal. Het geboortebord, dat je misschien wel kent als 'makelaarsbord', is gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal (3,5 mm dik kanaalplaat). Het ontwerp kun je zelf helemaal naar wens bewerken. Je bevestigt het bord gemakkelijk op je raam met behulp van de plakrand aan de achterzijde

Keuze uit drie formaten: 50 x 50 cm, 40 x 60 cm en 60 x 40 cm voor € 32,95

maak een enkel raambord

 

Raamsticker

Je kunt het ontwerp helemaal zelf naar wens maken in de editor. De raamsticker is gemaakt van transparant vinyl met een witte, niet transparante achtergrond. Je plakt hem heel gemakkelijk aan de binnenkant van je raam en hij is eenvoudig weer te verwijderen.

Keuze uit drie formaten: 50 x 50 cm, 40 x 60 cm en 60 x 40 cm voor € 34,95

maak een raamsticker

 

Tuinbord

Tuinborden worden gedrukt op 5 mm dik Forex. Dit is een stevig en weerbestendig materiaal waarop de print mooi uitkomt. Je bevestigt het bord gemakkelijk op een (eigen) houten paal. Let op: De tuinpaal en het bevestigingsmateriaal worden niet meegeleverd maar kun je makkelijk verkrijgen bij je lokale bouwmarkt.

Keuze uit drie formaten: staand 40 x 60 cm, liggend 60 x 40 cm voor € 44,95 en vierkant 70 x 70 cm voor € 54,95

maak een tuinbord