Levertijd & verzending
Studiopie > Levertijd & verzending

Levertijd & verzending

 

Levertijd eindbestelling

Reguliere kaarten: Eindbestelling geplaatst voor 18.00 uur, binnen 1-2 werkdagen in huis. Zowel in Nederland als België. Bestellingen van meer dan 20 kaarten en/of enveloppen worden verzonden als pakketpost: je ontvangt de track en trace per mail zodra het pakket onderweg is.

Kaarten met bijzondere afwerking: Eindbestelling met folie, ronde hoeken of bijzondere vormen, op berkenhout of duurzaam papier geplaatst voor 18.00 uur, binnen 3-5 werkdagen in huis. Zowel in Nederland als België.

Levertijd proefkaartje en wenskaart

Reguliere kaarten: Proefdruk of wenskaart besteld voor 18.00 uur, in NL binnen 1-2 werkdagen en BE binnen 5-7 werkdagen in huis. Bestelling wordt verzonden met briefpost: bezorging op dinsdag t/m zaterdag.

Kaarten met bijzondere afwerking:met folie, ronde hoeken of bijzondere vormen, op berkenhout of duurzaam papier geplaatst voor 18.00 uur, in NL binnen 3-5 werkdagen en in BE binnen 5-7 werkdagen in huis.

Levertijd posters

Posters hebben een levertijd van 2 werkdagen. Bestel je deze gelijk met je geboortekaartjes, dan komen ook de geboortekaartjes een dag later. Je kunt dit voorkomen door er twee afzonderlijke bestellingen van te maken, je betaalt dan helaas wel twee keer de verzendkosten. 

Levertijd geboorteborden

De levertijd van geboorteborden is i2-5 werkdagen. Gelukkig is deze al goed te bestellen voordat je kindje er is (zet er dan geen datum op). Je ontvangt een afzonderlijke Track & Trace code voor het geboortebord. Die vind je terug in je account.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Eerste proefkaartje binnen NL: gratis (Daarna € 1,95)

Reguliere postzending: €2,95
Upgrade brievenbuszending: €4,95 (voor proeven en orders met oplage >24)
Pakketverzending va 25 kaarten: €5,95

t/m 49 stuks naar de rest vd wereld: € 11,95 
vanaf 50 stuks naar de rest van de wereld: € 14,95

 

Bezorgt Studiopie ook in België en Duitsland?

Jazeker, al kunnen de bezorgtijden van pakketten naar België en Duitsland een dagje langer duren dan de bestellingen binnen Nederland. Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden; naar België en Duitsland kan dit 3 tot 8 dagen duren.

 

Speciale feestdagen

Eerste Paasdag - zondag 17 april: Drukkerij gesloten.
Tweede Paasdag - maandag 18 april: Bestellingen worden gedrukt en de pakketten worden verzonden, de proefkaartjes gaan dinsdag met de post. De kaarten met bijzondere afwerking (folie, hout, ronde hoeken) hebben een extra productiedag, dus worden dinsdag verstuurd.
Tijdens de Paasdagen wordt er dus geen post bezorgd. Uiteraard kun jij wel je bestelling plaatsen. Vrolijk Pasen!

Koningsdag - woensdag 27 april:
De drukkerij is gesloten en er worden geen pakketten bezorgd. Orders bestelt op dinsdag voor 18.00 uur gaan dinsdag met de post. De kaarten met bijzondere afwerking (folie, hout, ronde hoeken), bestelt op dinsdag voor 18.00 uur worden op donderdag verstuurd.

Bevrijdingsdag - donderdag 5 mei:
Geen bijzonderheden.

Hemelvaart - donderdag 26 mei:
De drukkerij is gesloten en er worden geen pakketten bezorgd. Orders bestelt op dinsdag voor 18.00 uur gaan  wonesdag met de post. De kaarten met bijzondere afwerking (folie, hout, ronde hoeken), bestelt op dinsdag voor 18.00 uur worden op vrijdag verstuurd.

Soms kan het zijn dat je pakketje vertraging op loopt, ook als de drukker het op tijd heeft aangeboden bij de post. We vragen hiervoor jouw begrip. Wil je weten waar jouw pakket is? Raadpleeg dan de track&trace van je order.

 

Bezorgt Studiopie ook in internationaal?

Wil je de geboortekaartjes buiten Nederland, België of Duitsland laten bezorgen, dan gelden er andere verzendkosten. (zie kopje verzendkosten). 

Het is mogelijk om je kaarten te verzenden naar de volgende landen:
Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije·, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

Hieronder een indicatie de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen):
West Europa pakketpost: 2 - 5 dagen
Europa overig pakketpost (Polen, IJsland, Kroatië, etc.): 4 - 7 dagen
Buiten Europa pakketpost: 5 - 8 dagen

Voor meer informatie over de internationale bezorgtijden bekijk de pagina op PostNL:
https://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/ontvangen/postbezorging/postbezorging-buitenland/
 

 

Klachten over bezorging

Een klacht over de bezorging van je bestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging.

Ben je niet tevreden? Bekijk dan de informatie over de garantie. Of stuur me een bericht, en ik ga kijken wat ik voor je kan doen.

 

Meer vragen?

Lees de veelgestelde vragen voor nog meer informatie over de bezorging of stuur me een berichtje!