Prijzen

PRIJZEN

Geboortekaartjes

Omdat het type en het formaat van de kaart, de papiersoort en het aantal kaartjes bepalend zijn voor de prijs, kun je voor het gemak bij elk kaartje uit de collectie een prijzencalculator vinden. Die rekent eenvoudig de prijs voor je uit. Wil je zelf een ontwerp maken en begin je met een blanco kaart? De prijzen zijn gelijk aan die van de bestaande collectie. Via de volgende links kun je de prijs van je kaartje vinden. Vul in de calculator van die pagina de soort kaart, gewenste afmetingen, het juiste papiersoort en het gewenste aantal in om te ontdekken hoeveel je kaartjes gaan kosten.

Kaart zonder folie

Kaart met folie enkelzijdig folie

Kaart met folie aan beide zijden

Wil je de totaalprijs van je bestelling zien? Gooi dan alles wat je nodig hebt in je winkelmandje voor een handig overzicht.

De prijs van de kaartjes is inclusief drukkosten en inclusief BTW.

 

Staffelkorting

De prijzen zijn berekend aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuk prijs als je grotere aantallen bestelt. De staffelkorting gaan als volgt:

1 kaartje
10 - 49 kaartjes
50 - 99 kaartjes
100 - 199 kaartjes
200+ kaartjes

 

Toeslag luxere papiersoorten: 

De luxere papiersoorten; Oud-Hollands voor de collectie en linnen voor foliekaartjes hebben een toeslag die varieert van €0,10 per kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart. Kijk hier voor meer info over de papiersoorten

 

Proefkaartjes:

Het eerste proefkaartje kost je slechts € 1 (€ 2,50 voor foliekaartjes en houten kaartjes), daarna betaal je de stukprijs per kaart. 

 

Maatwerk

Voor maatwerk kaarten: ontwerpen op maat en nieuwe illustraties geldt een meerprijs. Deze kun je voor levering per factuur voldoen.

  • - nieuwe illustratie: in overleg
  • - handgeschreven naam: 20,00 
  • - helemaal op maat: in overleg

Kijk voor meer info bij de studio

 

Enveloppen

kleur envelop
formaat
per stuk
witte enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,27
gekleurde enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,38
parelmoer, goud, zilver, metalic rood en transparant Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,45 

 

Sluitzegels

soort
  • prijs per vel (25 stuks)
Standaard sluitzegels € 6,95

Betalen

Het online, veilig betalen van je bestelling bij StudioPie kan met iDeal, Creditcard en Bancontact voor Belgie. Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling. Gaat er iets niet goed, of lukt het niet met betalen door een storing o.i.d., mail me dan eventjes, ik kan je helpen met een betaalverzoek.