Natuur & Milieu

Natuur en milieu zijn erg belangrijk voor me (voor ons allemaal), dat zie je ook aan de illustraties die ik maak. Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Door FSC te gebruiken, dragen we direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. 

Omdat de drukker precies het aantal drukt dat jij bestelt, ontstaat er geen onnodig afval. En tijdens het drukproces worden onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner) gebruikt, waarbij ook daar tijdens het drukproces niets verloren gaat. Er wordt geen gebruik gemaakt van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor natuur en milieu.

 

Garantie

Voor alle artikelen geldt een wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, ben je ontevreden of wil je een product retourneren? Wat jammer, ik hoor graag van je en dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

 

Herroepingsrecht

Producten die op maat worden gemaakt,  zoals geboortekaartjes, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na overeenkomst definitief. Ben je niet tevreden? Stuur me een mail en ik ben ervan overtuigd dat we samen een oplossing vinden, want ik wil slechts tevreden klanten! 

 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht, of bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is Studiopie niet verantwoordelijk. Maar ik vind dat wel heel lullig, dus mail ons en we komen vast wel tot een goede oplossing.

 

Klachten

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn of heb je een klacht, dan hoor ik dat graag als eerste. Mail me; we komen er samen vast uit!

 

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op de pagina over bezorging.

 

Veilig betalen

Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Studiopie gebruik van de diensten van Mollie - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt niets extra's voor de betaling van je bestelling. 

 

Druktechnieken

Grafische drukwerktechnieken zoals metallic inkten, pregen en stansen worden bij mijn drukkerij niet toegepast. Als een een kaartje dit toont is het puur een simulatie. Tenzij er duidelijk is aangegeven dat deze echt goud of zilver folie bevat. Structuren als kraftpapier, krijtbord en hout zijn geen echte structuren maar hebben alleen deze uitstraling.

 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor Studiopie, advies voor de verbetering van de service, andere vragen of complimenten (yes please :)), dan hoor ik die graag. Ik sta open voor suggesties en aanbevelingen!