Feestdagen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van de klantenservice, de verwerkingstijden van de drukkerij en postbezorgdiensten afwijken. Hieronder zie je de actuele informatie over de aankomende feestdagen.

Goede vrijdag - vrijdag 29 maart 2024

De klantenservice is gesloten. Voor de drukkerij en PostNL / DHL is het een reguliere productiedag. 

Als je hebt besteld op vrijdag 29 maart voor 18.00 uur dan wordt jouw eindbestelling op vrijdag 29 maart geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.
Je kunt de actuele status van je bezorging volgen via de track en trace in je account.

Eerste en tweede  paasdag - zondag 31 maart  en maandag 1 april 2024

De klantenservice is gesloten. Bestel je op eerste of tweede paasdag voor 18.00 uur dan wordt je eindbestelling op maandag 1 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.
Je kunt de actuele status van je bezorging volgen via de track en trace in je account.

Koningsdag 2024

De klantenservice is gesloten, kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Heb je op Koningsdag voor 18.00 uur besteld, dan wordt jouw eindbestelling of proefbestelling op maandag 29 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Je kunt de actuele status van je bezorging volgen via de track en trace in je account.

Eerste en tweede pinksterdag  2024

De klantenservice is gesloten. Bestel je op eerste of tweede pinksterdag voor 18.00 uur dan wordt je eindbestelling op maandag 20 mei geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 21 mei geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.
Je kunt de actuele status van je bezorging volgen via de track en trace in je account.

LET OP: Het is goed om rekening te houden met het feit dat we afhankelijk zijn van de drukte van de postbezorgers. Hierdoor kan het zijn dat je pakketje wel bij de drukkerij wordt opgehaald, maar dat deze langer onderweg is dan normaal. Je kunt de track and trace link vinden in je account.