Een bijzonder geboortekaartje op maat, helemaal aangepast aan jouw wensen
Studiopie > Een bijzonder geboortekaartje op maat, helemaal aangepast aan jouw wensen

Bijzondere geboortekaartjes op maat

* De komende tijd neem ik helaas geen nieuwe opdrachten voor geboortekaartjes op maat aan, uiteraard kan ik wel je kaartje omzetten naar een enkele of dubbele, hout of folie kaart. *

Met een op maat gemaakte illustratie of een handgeschreven naam op je geboortekaartje maak je je kaartje nét even anders en nog persoonlijker. Je kunt met de editor en de uitgebreide beeldbank zelf al een heel eind komen om een ontwerp aan te passen, maar wil je graag een nieuwe illustratie van je huisdier, grote broer of zus of iets anders wat je dierbaar is dan zijn er verschillende mogelijkheden:

 

 

Handgeschreven naam

Met de naam in handgeschreven letters wordt je geboortekaartje direct heel persoonlijk en geeft het een handmade gevoel zonder dat je daar veel extra kosten van hebt. Neem contact met me op voor meer info en prijzen.

Een nieuwe illustratie

Een nieuwe illustratie zoals je eigen huisdier, je lievelingsdier, grote broer of zus, iets in het thema van de babykamer maakt je geboortekaartje helemaal bijzonder en opvallend. Ik maak met liefde een nieuwe illustratie voor je.

Mix & Match dierenalfabet geboortekaartje

Je kunt kiezen uit verschillende dieren, thema's en kleuren. Voor een mooie combinatie kies niet meer dan 3 grote dieren en combineer deze met wat kleinere dieren of vogeltjes. OPTIONEEL met een nieuwe illustratie. Neem contact met me op voor meer info.

 

 

Zo werkt een geboortekaartje op maat:

De ontwerpkosten zijn afhankelijk van je wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om een kaart helemaal uniek op maat te laten maken. Stuur mij vrijblijvend een bericht, vermeld daarin het volgende:

  • - Je wensen voor het ontwerp (met nieuwe illustratie?)
  • - Het formaat van de kaart
  • - Een enkele of dubbele kaart
  • - Eventuele andere wensen

Dan stuur ik je een prijsopgave en als je daarmee akkoord bent, dan ga ik voor jullie aan de slag. De nieuwe illustratie/handgeschreven naam zal ik ofwel in de kaart in je account zetten, zodat je er zelf mee verder kunt. Of ik neem je het hele ontwerp uit handen en zal alle aanpassingen voor jullie doen. Afhankelijk van je wensen duurt dit tussen de 2 dagen - 3 weken, maar daarvan zal ik je op de hoogte brengen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk: stuur me een berichtje, ik hoor graag van je!