corona update

CORONA UPDATE

Je had je waarschijnlijk een andere voorstelling gemaakt van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Dat neemt niet weg dat je de wereld graag wilt laten weten dat jouw kleine mensje geboren is. Gelukkig kun je nog gewoon geboortekaartjes bestellen! 

Ik kan me voorstellen dat de hele situatie wat onzekerheid met zich mee brengt, dus hierbij geef ik je graag wat duidelijkheid omtrent de website, de drukkerij en de verzending in deze tijd:

 

WEBSITE / STUDIO: ik ben gewoon open en werk vanuit huis en ben per mail en telefonisch te bereiken. Ik heb een aantal kraamborrelkaartjes/geen-kraambezoek kaartjes klaargezet. Je kunt de tekst eenvoudig zelf aanpassen. Daar vind je ook inspiratie voor teksten die je op het kaartje kunt zetten. Wil je graag een ontwerp van een klein kaartje die past bij je geboortekaartje, neem dan even contact met me op, dan zet ik het in je account. 

 

DRUKKERIJ: De kaarten worden veilig en hygienisch gedrukt en verzonden, de drukker volgt de strikte hygienische maatregelen opgesteld door het RIVM d.w.z.:

  • + De meest kwetsbare plekken worden tweemaal per dag gedesinfecteerd
  • + Er is geen fysieke overdracht tussen de twee ploegendiensten
  • + Medewerkers houden 1,5 meter afstand
  • + De pauzes zijn opgedeeld
  • + En is er geen fysiek contact meer tussen leveranciers en medewerkers, o.a. doordat pakbonnen niet meer getekend worden

 

POST: De post draait gewoon door, maar door drukte met veel online bestellingen en de maatregelen die de postbezorgers hebben moeten treffen, kan er een langere levertijd ontstaan. Met de track en trace-code die je ontvangt kun je je bestelling volgen. Meer info over hoe PostNL omgaat met het coronavirus kun je vinden op de website van PostNL


Heb je nog vragen, of wil je advies over je geboortekaartje? Neem dan even contact met me op! 

 

Veel liefs en gezondheid gewenst!

 

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2021