Geboortekaartje op maat

Geboortekaartje met een illustratie op maat

Met een op maat gemaakte illustratie of een handgeschreven naam op je geboortekaartje maak je je kaartje nét even anders en nog persoonlijker. Je kunt met de editor en de uitgebreide beeldbank zelf al een heel eind komen om een ontwerp aan te passen en er zijn ook een aantal aanpassingen die ik kosteloos voor je doe. Maar wil je graag een handgeschreven naam, een nieuwe illustratie van je huisdier of iets anders wat je dierbaar is of een Letters & dierenkaartje die ik voor je opmaak met veel meer mogelijkheden dan de editor aankan, dan zijn er de volgende mogelijkheden:

 

Handgeschreven naam

Met de naam in handgeschreven letters wordt je geboortekaartje direct heel persoonlijk en geeft het een handmade gevoel zonder dat je daar veel extra kosten van hebt. De prijs is vanaf 20 euro en kun je voldoen via een losse factuur.  Neem contact met me op voor meer info!

Mix & Match dierenalfabet geboortekaartje

Je kunt kiezen uit verschillende dieren, thema's en kleuren. Voor een mooie combinatie kies niet meer dan 3 grote dieren en combineer deze met wat kleinere dieren of vogeltjes. OPTIONEEL met een nieuwe illustratie. Neem contact met me op voor meer info.

Een nieuwe illustratie

Een nieuwe illustratie zoals je eigen huisdier, je lievelingsdier, iets in het thema van de babykamer maakt je geboortekaartje helemaal bijzonder en opvallend. Prijzen zijn vanaf 60 euro.

 

*** ik doe op het moment géén familieportretten; wel evt een broertje of zusje. ***

 

Graag doe ik de volgende dingen kosteloos voor je:

 • Het formaat of soort (enkel/gevouwen) kaartje aanpassen.
 • Met je meekijken naar je ontwerp en evt kleine verbeteringen doorvoeren
 • Uitlijnen van tekst en letters
 • Kleine aanpassingen van een illustratie uit de beeldbank
 • Het kaartje aanpassen naar een bijzondere vorm of naar hout.
 • Controleren van je definitieve kaart vóórdat je de eindbestelling doet. (Na je betaling gaat je kaart vrij snel in productie en kan ik niets meer voor je doen)

 

Zo werkt een geboortekaartje op maat:

De ontwerpkosten zijn afhankelijk van je wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om een kaart helemaal uniek op maat te laten maken. Stuur mij vrijblijvend een bericht, vermeld daarin het volgende:

 • - Je wensen voor het ontwerp (met nieuwe illustratie?)
 • - Het formaat van de kaart
 • - Een enkele of dubbele kaart
 • - Ongeveer hoeveel benodigde kaartjes
 • - Uitgerekende datum
 • - Eventuele andere wensen

Dan stuur ik je een prijsopgave en als je daarmee akkoord bent, dan ga ik voor jullie aan de slag. De nieuwe illustratie/handgeschreven naam zal ik ofwel in de kaart in je account zetten, zodat je er zelf mee verder kunt. Of ik neem je het hele ontwerp uit handen en zal alle aanpassingen voor jullie doen. Afhankelijk van je wensen en uitgerekende datum plan ik je in, maar zal dat uiteraard in overleg doen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk: stuur me een berichtje, ik hoor graag van je!